RFoF voor Satcom, ruimtevaart en defensie – Webinars

Nu 2022 ten einde loopt, willen we onze dankbaarheid uitspreken aan onze klanten en partners voor het feit dat ze ook dit afgelopen jaar weer een succes hebben gemaakt. Wij wensen u het allerbeste voor de komende feestdagen en voor het nieuwe jaar.

We willen het nieuwe jaar graag beginnen met enkele van de verbazingwekkende verbeteringen en nieuwe producten die we hebben geïntroduceerd met u te delen. We bieden twee Optical Zonu-webinars aan om u kort kennis te laten maken met wat er nieuw en verbeterd is. Selecteer hieronder een van de volgende data en klik op de link om u te registreren. De exacte tijden worden bepaald door de tijdzones en u wordt op de hoogte gesteld. We kijken ernaar uit om in januari contact met u op te nemen.

 Bel ons voor meer informatie of bezoek onze website op www.OpticalZonu.com. 

 

Delen