Optical Zonu een belangrijke speler bij de Super Bowl Experience

 

Mobiele telefoonservice bij de Super Bowl Experience is een belangrijk aspect voor fans, spelers en de media. Met honderdduizenden mensen die zich op één locatie verzamelen, is de vraag naar mobiele telefonie groot en kan het voor providers een uitdaging zijn om aan deze vraag te voldoen. Voor dit komende evenement in Phoenix is ​​veel voorbereiding gedaan om ervoor te zorgen dat de capaciteits- en dekkingsdoelstellingen konden worden gehaald.

Verschillende ZonuConnect-systemen van Optical Zonu (neutraal host BTS naar DAS-transport) werden geüpgraded om zichtbaarheid op het hoogste niveau te garanderen en om capaciteitstransport via glasvezelkabel te benutten. Er zijn verschillende veelvoorkomende problemen voor grote locaties zoals het Phoenix Convention Center.

  1. Netwerkcongestie: een van de belangrijkste problemen met mobiele telefonie in de Super Bowl is netwerkcongestie. Met zoveel mensen die tegelijkertijd hun telefoon proberen te gebruiken, kunnen de netwerken overweldigd raken, wat leidt tot lage datasnelheden, afgebroken oproepen en een slechte gesprekskwaliteit. ZonuConnect-glasvezeltransportsystemen kunnen capaciteit dynamisch omleiden om te voorkomen dat de capaciteit op een bepaalde locatie opraakt.
  2. Carrier-voorbereiding: Ter voorbereiding op de Super Bowl brengen carriers vaak extra zendmasten en andere infrastructuur in om de netwerkdekking en -capaciteit te vergroten. Dit kan helpen om netwerkcongestie te verminderen en ervoor te zorgen dat fans en de media tijdens het spel verbonden kunnen blijven. ZonuConnect maakt het mogelijk om off-site basisstationcapaciteit te benutten zonder de grote kapitaaluitgaven die nieuwe BTS-systemen met zich meebrengen
  3. Belang van mobiele service: Mobiele telefoonservice is essentieel voor grote podia, niet alleen voor fans, maar ook voor spelers en de media. Hiermee kunnen ze verbonden blijven en updates, foto's en video's delen.

Concluderend: gsm-service bij de Super Bowl Experience kan een uitdaging zijn, maar met de juiste voorbereiding en de uitrusting van Optical Zonu kunnen fans, spelers en de media verbonden blijven en genieten van de grote dag. ZonuConnect is een kosteneffectieve neutrale host BTS naar DAS-transport voor het beheer van de capaciteit en dekking van het basisstation over een groot gebied, voor tijdelijke of permanente locaties.

Delen