Emcore stopt met hun Opto-elektronica-lijnen

Aan al onze gewaardeerde klanten en partners,

Als je het nog niet hebt gehoord, zal Emcore het breedbandbedrijfssegment (kabel-tv, draadloos, sensing en chips) sluiten en stoppen met hun productlijnen voor opto-elektronica voor defensie. Lees hier meer Emcore kondigt herstructureringsprogramma aan 

Als u een van uw RFoF-vereisten hebt gekocht van of via Emcore of hun distributeurs (inclusief de volledige Emcore Optiva-lijn), is Optical Zonu waarschijnlijk het best gepositioneerd om al uw eerdere Emcore-behoeften te ondersteunen. Niemand die wij kennen, biedt de breedte en diepte van het RFoF-productaanbod dat wij doen. Neem contact op met uw huidige sales engineer of rechtstreeks met mezelf, we zijn er om u te helpen!

Onze levertijden behoren tot de meest redelijke in de branche en zoals altijd bieden we extreem concurrerende prijzen en onze producten zijn allemaal gemaakt in de VS! In feite wordt alles verzonden vanuit onze fabriek in Californië hier in Los Angeles.

Zoals de foto hierboven zegt, wij maken het u gemakkelijky om al uw RFoF-vereisten naar Optical Zonu Corporation te verplaatsen.

Bedankt en we kijken ernaar uit om uw voormalige Emcore-behoeften zo volledig mogelijk te ondersteunen!

Bekijk onze Emcore-vervangingsgids door hier te klikken

 Ron Sterk | VP Verkoop en Marketing
Optische Zonu Corp.
(O) 818-780-9701 x286, (F) 818-780-9739(D) 818 452-5969, [e-mail beveiligd]

Volg ons: LinkedIn | YouTube | Twitter

Delen