Optical Zonu kondigt zijn Emcore Relief Program aan

Optical Zonu Corporation helpt al veel voormalige Emcore-klanten met hun behoeften. Van nieuwe apparatuur die kan worden geïntegreerd in bestaande systemen, reparatie en onderhoud tot zelfs volledige systeemarchitecturen.

Naast ondersteuning van Emcore's L-Band Optiva- en 5200-serie producten, biedt Optical Zonu ook vervangende hoogfrequente (microgolf) RF over glasvezeloplossingen, evenals ondersteuning voor oudere Ortel- en oudere Emcore-hardware.

Legacy Emcore-onderdelen omvatten zowel de SITU/SIRU 18, 22 en 40 GHz stand-alone flensmontagemodules als de OTS-2T en OTS-2R Optiva 19-inch chassis plug-in modules. Optical Zonu biedt deze hogere frequenties ook aan in een IP67 buitenbehuizing. Ga voor meer informatie over het Optical Zonu Emcore Relief-plan naar link.

Delen