J3U N+1 Redundantie ..

Veel redundante signaalarchitecturen kunnen worden gebouwd in het J3U-chassisplatform van Optical Zonu. 1+1-architecturen zijn gebruikelijk, maar aangezien een reserve zender/ontvanger-paar nodig is voor elk primair zender/ontvanger-paar, kunnen de kosten en rekruimte die nodig zijn voor een dergelijk redundant systeem onbetaalbaar worden.

N+1-architecturen vereisen een reserve zender/ontvanger-paar voor elke N zender/ontvanger-paren. Ga uit van het geval dat er een glasvezelzenderchassis en een glasvezelontvangerchassis op verschillende locaties zijn. De reservezender wordt vervangen door een defecte glasvezelzender (links weergegeven) en/of de reserve-ontvanger wordt vervangen door een defecte glasvezelontvanger (rechts weergegeven). Deze twee vervangingen zijn volledig onafhankelijk van elkaar.

Bezoek onze website voor meer informatie over het Optical Zonu J3U-platform en redundantie-architecturen,

https://www.opticalzonu.com/rfofproducts/modular-1u-3u-subsystems/3u-subsystems/

Of bel 818

Delen